top of page

MIJN VERHAAL

Ik kan er gerust een boek over schrijven. Misschien doe ik dat nog eens, ooit. Voor nu houd ik het op een compacte versie. Allereerst, welkom! Wat fijn dat je op mijn website terecht bent gekomen.

Het begon allemaal in 1992, in een klein stadje aan het IJsselmeer. Ik ben opgegroeid in een gezin van vijf: vader, moeder, broer en zus. Van de vijf zijn er nog drie over. Mijn broer, zus en ikzelf. 

 

Mijn leven is op zijn zachtst gezegd vrij hobbelig verlopen. Op mijn 13e verloor ik plotseling mijn moeder. Daarna is mijn leven nooit meer hetzelfde geweest. Ik moest snel volwassen worden en daarbij wist ik helemaal niet hoe ik het verdriet moest dragen. Ik vond een automatische piloot waardoor ik mijn leven kon leiden. Dat ging me best goed af, 12 jaar lang! Totdat ik op mijn 26e een intense burn-out kreeg. Ik moest opnieuw leren voelen. Mijzelf opnieuw leren kennen. Vanaf dat moment ben ik anders naar de wereld gaan kijken en vooral naar mezelf. Toen ik in maart 2023 ook onverwachts afscheid moest nemen van mijn vader, werd ik weer met beide benen op de grond gezet. Deze keer pakte ik het anders aan. Ik nam een break, zodat mijn rouwproces de ruimte kreeg.

Verschillende vormen van therapie, coaching, retreats, lichaamswerk en ademwerk hebben mijn pad gepasseerd. Stuk voor stuk heeft het mij geholpen om te zijn wie ik nu ben, maar ook vooral omdat ik mijzelf de ruimte heb gegeven om te groeien, om te vallen en om weer op te staan.

Hindrika, mijn verhaal
Hindrika van Holistische Praktijk Wees

Ik heb altijd al het gevoel gehad dat ik van mijn verdriet mijn kracht wilde maken. Dat de dingen die mij zijn overkomen niet voor niets zijn gebeurd. Op deze manier hoop ik andere mensen te kunnen inspireren. Waar je je ook bevindt, er is altijd een uitweg. Van alle therapieën die ik gevolgd heb en van de levenslessen die ik kreeg is één ding mij heel duidelijk geworden: er is maar één iemand met wie je je hele leven mee moet delen. En dat ben JIJZELF. Daarom besloot ik beste vrienden te worden met mezelf.

Inmiddels ben ik 31 lentes jong en ben ik na een paar omwegen van een aantal jaar weer teruggekeerd naar mijn Friese roots. Waar ik nu samenwoon met mijn lieve vriend Julian en onze kat Minister. In ons knusse huis bevindt zich ook mijn praktijkruimte. Hier ben jij van harte welkom. 

 

Als gecertificeerd Holistisch Leefstijlcoach begeleid ik jou op je pad naar meer innerlijke rust, zelfwaardering en zelfliefde. Met een gezonde basis. Zodat jij een stevig fundament voor jezelf kunt neerzetten waar je de rest van je leven profijt van hebt. In mijn praktijk pas ik holistische coaching, bewustwording en lichaamswerk toe. Ik volg hierin mijn gevoel en intuïtie. De kracht en kennis van ons eigen lichaam is ongekend. Ik geloof dat hoe meer we in ons lichaam zakken, hoe meer we onszelf kunnen zijn. Zonder bevestiging van buitenaf. 

Ieder mens heeft zijn eigen rugzak, in elk formaat. Er is geen groot of klein. Ieders beleving is anders.

Om mijn cliënten goed te kunnen begeleiden, vind ik het belangrijk dat ik mijzelf recht in de spiegel blijf aankijken. Daarom zal ik mijzelf altijd goed onderhouden. Net zoals we dat doen met onze auto middels een APK keuring.

 

In mijn praktijk bied ik jou een spiegel aan, waar jij jezelf van top tot teen mag bekijken. Zonder oordeel.

Ik begeleid je liefdevol, zonder oordeel en met een nuchtere blik. Waar ook zeker ruimte is voor humor. Met een knipoog. We hoeven het leven tenslotte ook niet al té serieus te nemen.

 ‘Ik kies niet voor hetgeen wat mij overkomt, wel hoe ik er mee om ga’.

Ben jij klaar om in de spiegel te kijken? 

Liefs,

Hindrika met een knipoog

H

indrika

Contact

Sfeerbeeld Holistische Praktijk Wees

Heb je een vraag?
Of wil je een afspraak maken?

Bedankt voor je bericht!

bottom of page